emperyalizm denen kelime olmazdi ki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn de kelime kelime ileti gondermek
  2. seks olmasaydi ask olmazdi
  3. x olmasaydi matematik olmazdi
  4. ataturk sag olsaydi dtp olmazdi
  5. kotu olmasaydi iyi de olmazdi
  6. olmeseydi kahraman olmazdi
  7. ask olsaydi genelevler olmazdi
  8. sevsen boyle olmazdi
  9. yazarlara guvenilseydi gammazlar olmazdi
  10. ataturk yasasaydi ataturkcu olmazdi

© 2008 - uludağ sözlük

emperyalizm denen kelime olmazdi ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. emperyalizm denen kelime olmazdi ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emperyalizm denen kelime olmazdi ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen yanma diye » evde piranha beslemek » condom yoksa vermem » yigit ozgur esprileri » presidential pounding » wasp » yurtkur internet sitesi » orko bayiltan » sag okumuyor » vay benim hayallerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games