emolara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. usta bir emolara kilim bir de lezbiyenlere

© 2008 - uludağ sözlük

emolara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emolara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emolara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» es ile iliskiye girmenin sadaka olmasi » istinye karakolu » hanim kos » ali sami yen stadyumu » chelsea de rock » melih gokcek » bagerbof » pile » criterion collection » dunyanin en yalniz canlisi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » kiz gorunce kornaya basan sahinli genc » kolestrolun cikmasi » tubitak vizyon 2023 projesi » amiga oyunlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasamsal tespitler » sozukte kac kiz var » ahirette gote girecek entryler » avangart » bursa disinda bilinmeyen naneler » ben tekim siz hepiniz » yazilim gelistirme adimlari » trafik cezasi » olmeden once bogazina yapisilasi hatunlar » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » 16 ad 007 » eli roth » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » silk worm » cezal kural bozmanin fiyatidir