emo mu olsam ne olsam 

kapat
  1. emoların kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan yaşam tarzını görüp manita deryasına düşeceğini hayal eden bir garip kişi söylemi!

(bkz: bu da olmazsa gothic olurum)

(bkz: baktim olmuyor tikilige geri donerim abi ne yapayim)
    #3338153 (Vivendi, 30.04.2008 05:39 ~ 05:40)
  2. (bkz: #3017296)
    #3338203 (koz tuna, 30.04.2008 08:33)

© 2008 - uludağ sözlük

emo mu olsam ne olsam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emo mu olsam ne olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emo mu olsam ne olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» satanizm bir din ise garfield seytandir » glam metal » teknik direktor kiyimi » faati » bilgi yonetimi » sikerim boyle askin izdirabini » pgsg » pink floyd » genelkurmay baskanligi » istanbul da yasama vergisi » serbest kararlilik » incir pub » ernesto che guevara » kuantum sifreleme » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gozume toz kacti » le fabuleux destin d amelie poulain » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » temp » turkiye de futbolcu olmak » yapilan her espriye gulen insan » blitzkrieg » yapilmis en aptalca dalginlik » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » desmodus rotundus » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » turkan soray » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » yandaki okul servisi