emilio annesinin soyadini almayi tercih etmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. annesinin kizlik soyadini bilmeyen insan
  2. emilio
  3. emilio estevez
  4. emilio ferrera
  5. emilio barzini
  6. emilio pucci
  7. emilio butragueno
  8. carlo emilio gadda
  9. emilio marco palma
  10. emilio correa bayeaux

© 2008 - uludağ sözlük

emilio annesinin soyadini almayi tercih etmistir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. emilio annesinin soyadini almayi tercih etmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emilio annesinin soyadini almayi tercih etmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fuck you soad » atlas » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek » binlerce dansoz var da bana mi var » dunyadaki tum cam agaclarini icime almak istiyorum » ataturk ile ilgili siirler » kisisel bilgilerde dogum gunu yer almasi ihtiyaci » oyle de kodum boyle de kodum » mokar hastasi nihan » alex vs hagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games