emel kiz ogrenci yurdu 

kapat
  1. istanbul' un avcılar ilçesinde bulunan kız öğrenci yurdu. ancak sıradan bir öğrenci yurdu sanılmamalı. özelliği olan bir yurt. yurtta bulunan kız öğrencilerin surat ve boyunlarına baktıklarında cinsel ilişkiye girmişmi, girmemişmi, ya da öğrenci bakiremi değilmi şıp diye anlayabillen yöneticilere sahip olan bir yurt.

http://www.milliyet.com.t...Date=27.11.2008&b=Kiz yurdunda bekaret testi
    #4287292 (guvectekarides, 27.11.2008 12:21)
  2. hemen tüm öğrencilerin ayrılması gereken, haysiyet yoksunu yöneticilerin bulunduğu yurt.

akp'yle yakınlıkları araştırılmalıdır.
    #4287390 (system error, 27.11.2008 12:41)
  3. öncelikle;

(bkz: yurtkur uyuma yurt kur)

efendim bu yurt bi gencin psikolojisini bozmuş, hatta suç işlemiştir. yurtlara verilen sorumluluklar arasında böyle bir şey yoktur.

üniversite öğrencisi cemaat evine mi gitsin yetersiz yurtkur yurtları çıksın diye sıra mı beklesin yoksa böyle ne yaptığını bilmeyen yurtlarda mı kalsın? koskoca ülke üniversite öğrencisini barınacak yer diye süründürüyor ya ne diyeyim.
    #4287407 (sohodo, 27.11.2008 12:46)
  4. http://www.emelyurdu.com/
    #4287413 (sohodo, 27.11.2008 12:47)
  5. (bkz: kiz yurdunun bekaret testi istemesi)
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14482664
    #4289837 (rockandroll, 27.11.2008 22:17)
  6. avcılar denizköşkler mahallesinde bulunan yurttur. nur tarikatına ait olan bir yurt olup sabahın köründe namaza zorla kaldırma, en geç öğlen 6 da yurda girme, sevgilinizin olmasının yasak olması, fetullah gülen kitaplarını zorla okuma ve bunlardan sınav olma gibi bir takım absürt ötesi uygulamalar bulunmaktadır. ayrıca yurtta tv bulunmamaktadır. nurcuların ilahilerini bolca dinlersiniz. dini bir takım yaptırımlar vardır.

ayrıca: (bkz: bekaret skandalı)
    #4300419 (unique270, 30.11.2008 13:07)
  7. sitesine girdim "seksi başörtülü kız fotoğrafları" diye bir bölüm aradım ah ne gam bulamadım. sonra ufak bir araştırma yaptım.

meğer bu yurtta kalan bir kız disiplinsizmiş. yurt yönetimi kızı yurttan çıkarmış. babası da basmış yayagarayı ' kızıma bekaret testi uyguladılar, bu çağda bu kafa, sana ne benim kızımın kukusundan'

bu sefer mal bulmuş mağribi medyası olaya hücum eylemiş. 'nerde bu iffet kurbanı, nerede bu recm edilen kız, onu yayına çıkaralım'

yoo demiş babası. bunun bir bedeli olmalı. paralar isterim. büyük paralar isterim.

kızımın zarını paraya çeviririm, ekonomik krizde kan yapar şerefsizim kan demiş.
    #4300434 (ibrahim kurban, 30.11.2008 13:12)
  8. milleti bu yurda zorla mı alıyorlar çok merak ettim. canım kardeşim sabah 6da kaldırmayan bir yurdu pek tabi ki seçebilirsin. oraya gidip de 'beni 6 da uyandırdılar biliyo musıuen?' demenin alemi var mı? yok. bara gidip 'ya inanır mısın içki içiyorlar denir mi?'
    #4300446 (silik hayta, 30.11.2008 13:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

emel kiz ogrenci yurdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emel kiz ogrenci yurdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emel kiz ogrenci yurdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about emel kiz ogrenci yurdu. Copyrights of the articles are belong to their authors.