emekli olacaklar icin single 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. emekli maasi icin anneannesini olduren liseli
  2. baykal a 50bin ytl emekli maasi verip emekli etmek
  3. genc emekli zengin emekli
  4. y all want a single
  5. every single day
  6. single and available
  7. single
  8. my 1st single
  9. single cikarmak
  10. single and proud

© 2008 - uludağ sözlük

emekli olacaklar icin single başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. emekli olacaklar icin single ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emekli olacaklar icin single nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» angel » the sea inside » tuvalet » fc llama » biz biz bizidik 32 kiz idik » sanal reklam » iki ucu boklu degnek » wanted dead or alive » otobuste tek yolcu olmak » kolestrolun cikmasi » delice » nobel ekonomi odulu » kill for you schizo damat hobbit pasa uclusu » rtfm » kahkaha atarken nefesin kesilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » giyf » mobilya » sozluk yazarlarinin itiraflari » uludag sozluk eski zamanlar fiyat listesi » ben adama arefeyi gosteririm bayrami gostermem » asker » fark edilmek » kendini tanitmanin en kisa yolu » forsaken » turkiye nin dusman oldugu ulke ve gruplar » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » pinotex » gerek » saipsiz » bir genclik hayali olarak bar sahibi olmak