emege saygi terazimi tikla 

kapat
  1. (bkz: hidro emegine saglik dostum eyw)
    #546466 (deep, 16.08.2006 15:44)
  2. forumlarda emek kelimesinin bukadar küçültülmüş, aşağılanmış olduğu bir deyim.

(bkz: saçmalık)
    #546614 (dogancan, 16.08.2006 16:22)
  3. forumtr ve ciddi.com da işin cilkının çıkaraldığı söz öbeği
    #1502778 (aresturk, 07.04.2007 19:07)
  4. dünyada imanı gevreyerek maaş diye sadaka alan milyonlarca insana edilmiş iğrenç bir küfür.
    #1502815 (bahtsiz medeni, 07.04.2007 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

emege saygi terazimi tikla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. emege saygi terazimi tikla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu emege saygi terazimi tikla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi » chuck » nezihe muhittin » aysecik ve sihirli cuceler » sabaha kadar iciyoruz zirvesi » versohaber com » bas gaza sol frame bas gaza » boxerin sirta cikmasi » baslik yonlendirmesini pic etmek » manna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci