elveda tatlim 

kapat
  1. bir fatih erkoc şarkısı...

Gözlerinde saklanmış arzular gibi
    Aşka davet ediyor bakışın beni
    Gizli bir gülümseyiş çaldı kalbimi
    Bir yudum içmeden sarhoşum sanki

Gel desem gelirmisin kendi gönlünce
    Sev desem severmisin beni
    Özledim deniz kokan yeşil gözlerini
    Özledim deli gibi seni

Elveda tatlım elveda sana
    elveda biten yarınlara
    Yaşlı gözlerle bakma ne olursun
    kalbimi deler bu elveda

Görmedim senin kadar aşka bağlayan
    Bilmedim senin gibi sevgi çağlayan
    Yeryüzünde varmı ki böyle ağlayan
    Bir yudum içmeden sarhoşum sanki

Gel desem gelirmisin kendi gönlünce
    Sev desem severmisin beni
    Özledim deniz kokan yeşil gözlerini
    Özledim deli gibi seni

Elveda tatlım elveda sana
    elveda biten yarınlara
    Yaşlı gözlerle bakma ne olursun
    kalbimi deler bu elveda

Elveda tatlım
    #136364 (ferrole, 28.03.2006 15:15)
  2. perhize başlamış insan sözü...
    #136370 (karga, 28.03.2006 15:20)
  3. zırt deyince yanında olamayacağiniz bir sevgiliniz, köpek gibi özleminiz, yarisi bitmiş bir şişe gordon cin ve fonda da bu şarkı varsa eşek tepmiş gibi olur insan. *
    #136377 (deep, 28.03.2006 15:27 ~ 15:29)
  4. sakıncalı bir şarkıdır, fazlaca dinlenilmemeli açık denizde değil okyanusta boğulursunuz. sonu gelmez. fatih erkoç sağolsundur.
    #846026 (fayaka, 11.11.2006 20:56 ~ 20:57)
  5. fatih erkoc'un yeni albümü kor randevu'da da es geçmediği harika klasiği.
    #1487266 (krmyrdsn, 03.04.2007 16:56)
  6. fatih erkoc'un büyük sanatçı oluşunun kanıtlarından biri. adamı kederden ulutur bu şarkı.
    #2697584 (çakan adam, 14.12.2007 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

elveda tatlim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. elveda tatlim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elveda tatlim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk yazarlari » biedrins » seri eksi oy veren ibne bana takti » gurpinar » tolga cevik » bafra armuttepesi yayla senlikleri » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » constipated » kakayi got yardimiyla kesmek » smellofsmyrna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci