elshen aqshin 

kapat
  1. ecayip heyvanlara benziyirsen adlı ayar manyağı şarkısı ile türk dinleyicisini kendisine hayran bırakan azeri türkücü.
    (spaltula, 15.07.2007 10:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oz guven » t i r t » cinsel iliski teklifini reddeden erkek » ulkucu » ates dusurucu » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » ben geneleve gitmem diyen erkek » babalarin agzina yapismis laflar » aysam » bodyjar » gulhan » 25 mayis 2008 turkiye uruguay maci » 10 mayis 2008 besiktas vestel manisaspor maci » 4 minutes » besiktas i tutmak cisini tutmak gibidir » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin » 1 mart 2006 turkiye cek cumhuriyeti maci » yalniz yasamak » aither » kapitalizmle komunizm arasindaki temel ayrim » petek dincoz » fulham » sektor » uludag sozluk moderasyonu » kelimator com » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » exit music » ctrl f5 » bir insanin sesine asik olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa