elma kurdu 

kapat
  1. elmanın içine kendine mutavazi bir yuva kurmuş sevimli hayvan,kurtçuk.*
    (jagatai, 04.06.2006 16:10)
  2. trt'de yayınlanan kendini beğenmiş bir elma kurdunun maceralarını anlatan kukla proğramı.
    (asiti kaçmış kola, 05.03.2007 22:08)
  3. lunaparkların vazgeçilmez elemanı, cocuklar için radar
    (sylviaplathh, 05.03.2007 22:13)
  4. Apple kullanıcıları resmi sitesi

http://www.elmakurdu.org.tr/ adresinden girilebilir.

ayrıca (bkz: elmasuyu)
    (ankarakarakedisi, 19.06.2007 12:35 ~ 05.02.2008 14:01)
  5. 5. nesil yazar.
    araştırmalarım ruh eşim olduğunu ortaya koymuştur.

benden önce yazar olup mesaj göndermesi bilimsel gerçekliğe sığmamaktadır.
    biz buna kiskandim diyoruz...
    (isvicreli bilim adami, 23.01.2008 11:43 ~ 12:40)
  6. bir sözlük kullanıcısı. hoş gelmiş.
    (kasgarli tost, 23.01.2008 17:45 ~ 17:46)
  7. uzayda daha doğrusu galaksiler arasında yolculuğu açıklamak için kullanılan canlı. elma kurdu elmanın diğer kismina ulaşmak için çevresinden dolaşmak yerine ortasından geçer. galaksiler de birbirleri içerisine geçmiş halkalardır.
    biz buna yarisini gordugunuz de artik cok gec olmustur diyoruz.
    (isvicreli bilim adami, 05.02.2008 15:21)
  8. (bkz: der steppenwolf)
    (galapagoslu iguana, 05.02.2008 15:30)
  9. entrylerini beğenmediğim yazar. bir garezim yok şahsına. komşu sayılırız sanıyorum lakin entrylerini beğenmedim bir türlü. kastım. ama olmadı. beğenmeme hakkımı kullanıyorum.
    (ezikmutesebbis, 22.02.2008 16:10 ~ 23.02.2008 05:14)
  10. elmanın içinden tam mı yoksa yarımmı çıkacağı konusunda esprilere konu olmuş ufacık, tefecik, zavallı hayvancık.
    (sokaklambasi, 22.02.2008 16:15)
  11. şahsına saygı duyulması gereken yazar.
    (ezikmutesebbis, 22.02.2008 23:17)
  12. incindim, incitildim derinden
    terkettim kendimi
    tesadüfen karşılaştım içimde
    kendimle yeniden

bir minicik kız çocuğu bak
    duruyor orada hâlâ
    anlatamam gördüklerimi
    o neşeli çocuğa

artık beni asla yaralayamaz hayat
    eğer istemezsem
    yıllar beni kolay yakalayamaz
    ben durup beklemezsem

siz yine de incelikli davranın
    benim kadar değilse de
    ben bu yüzden, incelikler yüzünden
    belki daha çok üzüldüm.
    (elma kurdu, 26.02.2008 11:45)
  13. "karsima cikinca kizmadim hic elma kurduna. bendim cunku bicagi saplayan onun yurduna."
    (KoPuSh, 17.03.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayrildiktan sonra akli basina gelen eski sevgili » intihar » peter schmeichel » heir apparent » keban in tarihi eserleri » yer cekiminin faturasini odememek » yol arkadasim » gayet tabi » fatih terim » der uhte » altay » harput un tarihi eserleri » rob zombie » gittin » cilek » goy goy » brick top » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » abanmak » hayallerin gerceklesmesini beklemek » izmir caddesi » it cazi » erzurum un tarihi eserleri » picasso olmedi » kars in tarihi eserleri » yeni uuser olacaklara nick onerileri » eddy » seviyesizligin siniri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa