ellleri ceketin altinda birlestirip yurumek 

kapat

1. cok fazla film izlemis kisilerin yapacagi, disardan bakanin belki ilk bakista anlamayacagi eylem, zira basliga bakinca da ilk bakista anlamayan olabilir, sayet akliniza serbest cagrisim bakinizlari geldiyse yazmadan once bir sonraki cumleyi okumanizi oneririm. iste bu bir onceki cumlede bahsi gecen bir sonraki cumle ama tabi ki ilk cumleye gore, bak virgul koydum demek ki cumle hala devam ediyor, sanki eller kelepceliymis gibi kisi ellerini birlestirmek suretiyle uzerine bir ceket, mont turu bir sey koyar, boylece disardan bakan biri kisinin ellerini gorememis olur. bu da disariya "ellerimde kelepce var ama kamufle yaptim siksen anlamazsin" mesaji verir, bu metot her daim filmlerde ise yaramistir. ama olayi daha eglenceli hala getirmek icin kalabalik bir caddede yine bu sekilde yurunur, polis gorunce goz goze gelinir, daha sonra hizli adimlarla yurunur, tekrar bakilir, polis de size bakiyorsa birden kosmaya baslanir, bakalim size cevap verecek mi?
    #4254745 (ben hep 17 yasindayim, 20.11.2008 05:27)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ellleri ceketin altinda birlestirip yurumek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ellleri ceketin altinda birlestirip yurumek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ellleri ceketin altinda birlestirip yurumek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ellleri ceketin altinda birlestirip yurumek. Copyrights of the articles are belong to their authors.