ellerine saglik ecayip heyvanlara benziyirsen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ecayip heyvanlara benziyirsen
  2. ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi
  3. ecayip heyvanlara benziyirsen e selam ederim
  4. ecaib heyvanlara benziyirsen
  5. ecayip heyvanlara benzirsen
  6. ecayip insanlara benziyirsen
  7. huseyin turan dinleyip ecayip heyvanlara benzemek
  8. ellerine saglik
  9. ellerine saglik x
  10. ellerine saglik rustu

© 2008 - uludağ sözlük

ellerine saglik ecayip heyvanlara benziyirsen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ellerine saglik ecayip heyvanlara benziyirsen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ellerine saglik ecayip heyvanlara benziyirsen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray kupasi » wordpress » sahsim tarafindan » koyuncular » kemal oncel » hayat ne cabuk geciyor » disfazi » fight club izleyip vur bana diyen mal » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » esbap » milupa » fatih tekke batuhan karadeniz » vinterland » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » actigi belalti basliga paso entri girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » brothers of the lame » no tanri no cry » gocebe yazar » sevmekten kim usanir » milla jovovich » ece temelkuran » sozluk yazarlarinin itiraflari » decl » cimbom sozluk » yavuz sultan selim » fee fi fo » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » arkadas ariyoruz » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi