ellen ripley 

kapat
  1. alien serisinin sigourney weaver'ce canlandırılan baş kahramanı. bir kadın için yazılmış en güçlü karakterlerden biridir. aksiyon dalında muhtemelen tektir. üçüncü filmde, içindeki yaratıkla beraber kendini öldürmüş ve alien resurrection'da klonuyla geri dönmüştür.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ellen_Ripley
    #2023173 (ELeCTrO, 27.07.2007 21:33)
  2. aynı zamanda bir ekşisözlük yazarıdır, çok konuşur gevezedir falan ama vefalıdır askerdeyken beni arayan nadir insanlardandır, gece alemlerine düşkündür ve de eğlencelidir. birde çok iyi araba park eder, parayı bulunca gps cihazı alıcam ben ona paso kayboluyor çünkü. (bkz: hastasıyım)
    #2182729 (komikhobbit, 23.08.2007 11:04 ~ 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

ellen ripley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ellen ripley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ellen ripley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fuck buddy » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » gecmisi ozleten olaylar » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » ak akcenin kara gun icin olmasi » gercek » kapini calan benim » kivikocan » kadinlari anlayamamak » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » solo test » acz ve fakr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dengir mir mehmet firat » ertugrul saglam » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » kaltar » cihan unal » little big planet » max payne » devrimci » ask » birol guven in lost senaristi olmasi » alp ustungor » alparslan erdem » istanbulrumazinligi com » celtek tumulusleri » habu diyar