elini salla elektrik uret 

kapat
  1. odtü'lü bilim adamlarının bulmuş olduğu buluştur.ancak adından dolayı insanın aklına farklı şeyler de getirebilmektedir.
    #4017008 (bear, 27.09.2008 19:39)
  2. osurukla çalışan araba cinsinden bir buluştur, detayları merakla beklemekteyiz. elini salla olayı fesat bünyeyi başka yönlere çekiyor. daha doğrusu, bünye icadı başka yerlere çekiyor.

(bkz: denedim yabışıyo)
    #4017023 (der meister, 27.09.2008 19:43)
  3. nükleer santral kurulmadan önce çevreyle vedalaşma durumu.
    #4017028 (infectus, 27.09.2008 19:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

elini salla elektrik uret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elini salla elektrik uret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elini salla elektrik uret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about elini salla elektrik uret. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ermerkez » ikinci dunya savasi » muhtemel kitap isimleri » yarak » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » selpak saticiligi » akasya asliturkmen » telli turnam » erkan ocakli » jakobenlerin sonuncusu » huseyin altun » josef k nin k si » 325 donem yedek subay alimi » karolina kurkova » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 9 kasim » basliklari alt alta okumak » sanal reklam » sevdiginiz kizin size abla demesi » gnc » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » andres guardado » ruhlarimizi kirlettik » nice mutlu yillara » the dark tower » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » entry ve nick uyumu » karizmaniz var mi varsa kac santim » franky four fingers » tematik mode a alternatif mode istekleri » sahada sortunu indiren futbolcu » yaran sinav cevaplari » geriye donmem » olmasaydi o adam anan olurdu madam