eline saglik hanim guzel olmus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eline saglik
  2. guzel tespit emegine saglik
  3. ben yaptim guzel olmus mu
  4. gotumden uydurdum guzel olmus mu
  5. hanim senin ne guzel gaslarin var
  6. hanim hanimcik guzel ve tokgozlu kiz
  7. kafasi guzel olmus arkadasla muhabbet
  8. iyi guzel zeki hanim hanimcik ego yoksunu kadin
  9. hanim adli kadina hanim diye hitap etmek
  10. hanim hanim konusup her halti yiyen kadinlar

© 2008 - uludağ sözlük

eline saglik hanim guzel olmus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eline saglik hanim guzel olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eline saglik hanim guzel olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evde tek basina » kusta » haluk levent is better than metallica » eski platonik sevgili » alain bosquet » star wars the force unleashed » spor denilince aklina sadece futbol gelen insan » ocagi yemekte unutmak » mountain song » kral fm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games