elinde sihirlibir deynek olsa ne yaparsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hazreti musa elinde asa sampiyon olsa bursa
  2. bir elinde tetris bir elinde testis
  3. bir elinde cimbiz bir elinde das kapital
  4. bir elinde cimbiz bir elinde ayna
  5. yaparsin abi
  6. ne yaparsin ulan
  7. bunu bana nasil yaparsin
  8. ezilen rolu oynarsan prim yaparsin
  9. bu anketleri sokakta tanesi 2ytl ye yaparsin
  10. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa

© 2008 - uludağ sözlük

elinde sihirlibir deynek olsa ne yaparsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. elinde sihirlibir deynek olsa ne yaparsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elinde sihirlibir deynek olsa ne yaparsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sunger bok » nefret » turkiye de solun olmamasi » teshirci diye linc edilen nudist » 2008 kirkpinar yagli guresleri » fiat » turkiye » evrensel sozluk haklari bildirgesi » kep torenine katilmamak » uyduruk yaz dizileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci