elimden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahu gozlum tut elimden
  2. elimden gelen bu
  3. elimden bir kaza cikacak
  4. simdi elimden bir kaza cikacak
  5. adim hidir elimden gelen budur
  6. hocam gorev verirse elimden geleni yaparim
  7. benim adim hidir elimden gelen budur

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» reconquista » abdulkadir kayali » savsat bari » abdullah gul » bireysel suclu » dugun gecesi regl olmak » deja loin » e fatura » star tv » harun kolcak project » hileli zar » penis lokantasi » championship manager da edit yapmak » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » hedge fund » pisman oldugun zaman » aglayan bebek » gabriel macht » eski camlar bardak oldu » blinds » ev sahibi olmak » toplam ziyaretci » zaman » jale » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » lahaha » silvikultur » cinar in tarihi eserleri » otobuste tavuk doner yiyen adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa