elimden ne gelirse degil elimden gelenin en iyisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elimden gelen bu
  2. ahu gozlum tut elimden
  3. elimden bir kaza cikacak
  4. simdi elimden bir kaza cikacak
  5. adim hidir elimden gelen budur
  6. hocam gorev verirse elimden geleni yaparim
  7. benim adim hidir elimden gelen budur
  8. yazi gelirse kazaniyorum tura gelirse kaybediyosun
  9. ipin iyisi uzun sozun iyisi kisa olur
  10. boyanin iyisi yaldiz kadinin iyisi baldiz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sen de basini alip gitme » marrano » dalindan dut yemek » metrolardaki ters koltuklar » the assassination of jesse james » osman cemal kaygili » calislar » basliklari alt alta okumak » bkz yazarligi » penisin segirmesi » takvim yontemi » iki ineginiz varsa » midterm » bir gun olursem » sevgilim hoscakal » entry yi gondermeden once s leri dolar yapmak » aibu 2008 bahar senlikleri » eleman maaslarini repo yapip odemeyen patron » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » sebastian bach » komaya sokmak » rock muzik » apolitik insan soylemleri » pierre st » huseyin uzmez » desiderato » kayserispor un uefa ya gitmesi » misi » sevgiliyi optukten sonra babasiyla goz goze gelmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa