elimden gelen bu 

kapat
  1. attila ilhan şiiri, hatta şiirden öte, bir atilla ilhan klasiği.

elimden gelen bu ben iki kişiyim
    çoğalmak neyse ne azalmak zor
    birisi seni her an bırakıp gittiğim
    öbürü kan gibi tutulmuş seviyor
    ağzındaki acı alnındaki çizgiyim
    gözlerine kirli bir bulut getirdim
    hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor

birisi kapadığın kapılardan gitmiyor
    yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o
    bir yerin üşüse onun sıcaklığı
    öbürü en içten çağrını ısıtmıyor
    hüneri ne dersen duygu kaçakçılığı
    alıp tutmaksa o basıp gitmekse o
    bakışları kıyısız bir deniz uzaklığı

ikisi birbirinden çikmaya uğraşıyor
    bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim
    birisi yeni baştan serüvene başlamış
    öbürü silahında son mermiyi yakıyor
    çoğalmak neyse ne azalmak zor.
    (oyuncakbulut, 21.12.2006 18:02)
  2. atilla ilhan ın "elimden gelen bu ben iki kişiyim" diye başlayıp "çoğalmak neyse ne azalmak zor" ne gibi nefis bir cümleyle bitirdiği ve begume adadığı şiir.
    (sonrabirgun, 09.12.2007 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lig bitince kendini boslukta hissetmek » mitch pileggi » sozlukteki komunistler » ayo » johnnyturhan » imam i rabbani » ingiliz uluslar toplulugu baskani » ayni evde yasayan 3 hayvan » d2c » en begendigi yazarlar » ilber ortayli » beyaz sahin in icindeki dort adam » ozgurlukten bahsedip alevi koyune cami yaptirmak » lost izleyip ucaktan atlayan cocuk » babanin olmesi » elephant » hz muhabbet » burak kulaksizoglu » ani bir kararla basbakan olmak » gulten kizilkaya » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » nihilist en asil duygunun insanidir » rage against the machine » fortistk com » ben sensiz yasayamam » servet cetin » heavy metal » hayko cepkin » yaran videolar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa