elimde kirmizi bir gul olacak 

kapat
  1. ben orada elinde kırmızı bir gülle bekleyen lavuğum ordan tanırsın beni mealli buluşma repliği. ama eskidi artık, insanlar ellerinde beyaz bir gül yanlarında da mahsun kırmızıgül'le bekliyorlar hehe.

(bkz: elimde beyaz gül yanımda mahsun kırmızıgül)
    #424956 (laz pacino, 14.07.2006 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

elimde kirmizi bir gul olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elimde kirmizi bir gul olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elimde kirmizi bir gul olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jean marie gustave le clezio » laf sokusturmak » 24 yasinda ergenlige girmek » agzini yalamak » turkan soray » michael skibbe » yutkunmak » prezervatif » bekaret onemsizdir diyen kiz » fc oranges » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » istanbul arkeoloji muzesi » bon iver » micky green » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sputnik operasyonu » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » dijital binali abi » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » not a second time » dugunde candy shop calmak » ferigim » genel menajer degil gonul menajeriyim » morgan freeman » bas peri kulina » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » asyut petroleum » arnavut kaldirimi » halusinasyon