elimde hazir bekliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir elimde inter bir elimde net hadi sen devam et
  2. bir elimde cimbiz bir elimde ayna
  3. her sey elimde
  4. bonservisim elimde
  5. elimde bir sigara
  6. elimde degil
  7. elimde fotografin
  8. elimde kalan
  9. elimde olsaydi
  10. elimde kanit var

© 2008 - uludağ sözlük

elimde hazir bekliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. elimde hazir bekliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elimde hazir bekliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri turk u korusun ve yuceltsin » saipsiz » otobuste yasanan dumur olaylar » nick alti entrylerini kotulemek » ben 10 » acilar sorular ve yuzler » fethullah gulen in hic evlenmemesi » askolatam » fis almasam ne kadar olur » super market a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci