eli roth 

kapat
  1. kolpa korku filmlerini yönetmesi yetmiyormuş gibi, bir de senaryolarını da yazan, amerikalı korku filmi icracısı. cabin fever filmi ile, birazcık olsun, 80'ler korku furyasına selamı çakmış olsa da, hostel serisi ile, kendisinden iyice soğutmuştur. 1972 doğumludur kendileri.. bu aralar cell diye de bir film çekmektedir.
    #1831868 (faidelibilgi, 27.06.2007 22:03)

© 2008 - uludağ sözlük

eli roth başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eli roth ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eli roth nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kutsal damacana » arabanin arka camina okul ismi yapistirmak » cd bank » mc guevera » ramazan in gelmesini istemeyen insan » nedenicinasil » abisesque » ben senin icin yasamayi goze almisim » zedge net » beyenmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games