elhamdulillah satanistim 

kapat
  1. (bkz: allaha sukur ateistim)
    #48306 (archer, 01.02.2006 15:13)
  2. (bkz: bu ne perhiz ne lahana tursusu)
    #48445 (witch, 01.02.2006 17:47)
  3. yazarının ateist olduğuna kanaat getirten başlık. en azından alham durillah bizi inandırttı...
    #48448 (arjen robben, 01.02.2006 17:49 ~ 17:51)
  4. (bkz: bu ne yaman çelişki anne)
    #630457 (hbk, 13.09.2006 11:59)
  5. müslüman bir kültürde yetişen insanın söylemekten kaçınamayacağı, ağız alışkanlığı olan laflar vardır inşallah gibi. satanist olan birinin inşallah demesi gibi birşeydir elhamdülillah demesi de.
    #630459 (scarlet, 13.09.2006 12:01)
  6. (bkz: ben bir söğüt ağacıyım gülhane parkında)
    #888347 (chazsmyr dhuunyl, 21.11.2006 05:06)

© 2008 - uludağ sözlük

elhamdulillah satanistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elhamdulillah satanistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elhamdulillah satanistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» frank rijkaard » gecmisi ozleten olaylar » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » hold me tight » you really got a hold on me » jan jojem » mulkiye » i wanna be your man » osman pamukoglu » thinking substance » whaz up man diyene fine thanks demek » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » wurth » mustafa kemal bayirbag » nemfomani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guillermo ochoa » malumatfurus » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » richard ramirez » kuku bekcisi » mustafa uslu » sozumona » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » bluevelve » alternatif prezervatif reklam sloganlari » istemezdim » esekcilik » otobuste on koltukta sapitan cocuk