elf sokagi sakinleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cus sokagi sakinleri
  2. dus sokagi sakinleri
  3. zurafa sokagi sakinleri
  4. susam sokagi sakinleri
  5. darkwood sakinleri
  6. cayirin sakinleri
  7. bina sakinleri
  8. sozluk sakinleri
  9. anadolu nun eski sakinleri
  10. sayin ag sakinleri ucret

© 2008 - uludağ sözlük

elf sokagi sakinleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elf sokagi sakinleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elf sokagi sakinleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pro lisans » oje » kolpacino » zehir » the midnight meat train » aslan » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ali cevat akkoyunlu » turklere ozgu davranislar » teror olayinda mesaj aramak » bir kadini kendine asik etmenin yollari » kaynima kaydim » saray helvasi » monaco » 20 ytl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yerden kalkan ilk ucak » guitar hero world tour » 10 ekim 2008 ankara depremi » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » pkk » ask hukmeder » hypostase » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » anne ben kimim » sinan engin » slm asl pls » green street hooligans » 457 ytl 63 kurus » deniz yilmaz » asansorde bir basina yapilanlar