elestiriyi kaldiramiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elestiriyi kaldiramamak
  2. elestiriyi hakaret sanmak
  3. elestiriyi kaldiramayip saldirmak
  4. kulak tikayarak elestiriyi puskurtme metodu
  5. nickinin altina yazilan elestiriyi sildiren ezik

© 2008 - uludağ sözlük

elestiriyi kaldiramiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elestiriyi kaldiramiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elestiriyi kaldiramiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heroes » kapini calan benim » sac oynama aliskanligi » aksam olmus yahu » schizo » kucuk kadin » ask kahreder » salcali sogan kavurmasi » cemsbg » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » ask sarsar » aktutun baskininda ergenekon parmagi » jan jojem » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » barack obama vs john mccain » koca haydar » aslan » zulfu livaneli » shrek corum versiyonu » sozlugu yonja com a cevirmek » irkci saman ile irkci musluman savaslari » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » regl sancisi cekenlere oneriler » deus sive natura » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » vicortus » her turlu pisirim yapilir » teknik direktor kiyimi » le fabuleux destin d amelie poulain