elestiri yapmayi bilmeyen uludag sozluk yazarlari 

kapat
  1. Malum durumu özetleyen ba$ka ba$lıklar da var olmasına rağmen bunu açmayı uygun gördüm, ses getirsin diye.

$imdi ben bugun farkettim bunu, bir konu oluyor adamlar ele$tiri sandıkları gereksiz bkz.larla gereksiz cümlelerle ki genelde bi cümle oluyor maksimum da 10 kelime, bunlarla cevap veriyorlar.

Dü$ünüyorum $imdi bu adamların bok atmaktan ya da tek cümlelik tanımlar yazmaktan ba$ka i$leri yok mu diye, olmadıgını farkediyorum.

Misal bi konu oluyor, x diye dü$ündüren olay yahut ehe aysun kayacı'nın da katılacağı $ey gibi cümleler falan geliyor altına. Lan hayır otur iki dakika $u klavyedeki tu$lara random olarak bas daha iyi lan, en azından karma$ık biri imajı falan çizersin, ne ki $imdi bu.

Ele$tirecek bir $ey bulamadım ya da kapasitem yok o yüzden bok atayım da kar$ı taraftarlardan +rep alırım olayı gibi i$te.

Adamı yazmaktan tiksindirirsiniz lan. ehe
    #3261197 (ucuzkenar ucgen, 12.04.2008 14:35 ~ 13.04.2008 00:50)
  2. (bkz: #3261150)
    #3261321 (ucuzkenar ucgen, 12.04.2008 15:19)
  3. $imdi gözüme çarptı da, bu adamlar yazıyorlar i$te böyle sonra birileri gelip kar$ı dü$üncelerini dile getirdiğinde zaten havada sallanmakta olan entarilerini siliyorlar falan, içi bo$tur zaten üflesen dü$ecek yani.

bi aldığı proteinin hepsini kıla dönü$türen yazar entrysi vardı n'oldu ona?
    #3261325 (ucuzkenar ucgen, 12.04.2008 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

elestiri yapmayi bilmeyen uludag sozluk yazarlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. elestiri yapmayi bilmeyen uludag sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elestiri yapmayi bilmeyen uludag sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metallica ile serdar ortac i karsilastirmak » karanlikta » otoyolda cama carpip olen sinekler » pryd rulazz » neo arabesk muzik tarzi » roberto carlos a verilmeyen sampiyonluk saati » kizlar bir yasinda evlenebilir » acepro » yaprak dokumu » 12 eylul de resim kursuna yazilmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games