elestireni vururum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vururum seni
  2. bir ben vururum bir de yer vurur
  3. vururum belki denize
  4. o kadar vururum ki sayamazsin
  5. bir cilginlik eder vururum seni
  6. senin kafana das kapitalle vururum
  7. benim adim pala iyi vururum mala
  8. beni arkamdan ceken herkese vururum ben

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mexico city » dorduncu nesil bilgi giriyor kampanyasi » baslik » asados de tira » amasya belediyesi » organize olmalarindan korkulan gruplar » olasi istanbul depremi » cnbc e » harrogate spa » yaran entryler » karma arttirici ogutler » bob sinclar » sozlukten durmadan ozel mesaj atan kiz » eskisehirsporun birinci lige cikmasi » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » icelim » dus » seri eksi oy veren ibne » ercan saatci » gurcistan » sozluk bana dorduncu nesil bul lan allahsiz » kader diye diye » atv vs lig tv » schizo » peskestepe » yildiz futbolcu » israrkes » sebnem ve fatih le gel barisalim » sol frame kapansin kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa