elemterefish 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 25.07.2007 08:15)
  2. istanbul ile beraber bana kendini en fazla özlettirecek dost. en yakın zamanda bozcada sokaklarında beraber sarhoş olunmak istenen can ötesi yazar şahsiyet.
    (duru, 29.07.2007 03:47)
  3. iyi ki varolan, iyi ki tanıdığım, iyi ki dostum olan kardeşten öte insan. hayatımın en zor anlarında ellerimden tutan, hayatımda olduğu sürece beraber her türlü zorluğu aşacağımız, yaşlı birer bunak olup torunlarımızla takılacağımız zamanlara kadar*yanımda olmasını dilediğim güzel yaratık.
    (duru, 04.09.2007 14:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » everything but mine » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » kafkaesque » karisini satan adam » hale caneroglu » wulfgar » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » baba sevgisizligi » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » 17 mayis 2000 » dusa girmeden onceki usengeclik » tasa » abba » elizabeth i » tezkereci » hayattan zevk alamamak » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » eurasian » 1849 » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » norvecli balikci » suvermez » 1908 » hasret kalmak » aysun ozbek » idrardan karakter tahlili yapmak » petri lindroos » isirgan otu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa