eleman maaslarini repo yapip odemeyen patron 

kapat
  1. koca koca işletmeler kurup, dünyanın işini yaptıktan sonra onun için çalışan kişilerin haklarını kısa süreli gasp eden kişidir.
    (crypto, 08.05.2008 10:21)
  2. yatacak yeri olmayan insan.
    (galapagoslu iguana, 08.05.2008 10:36)
  3. (bkz: ahanda patronu furdum)
    (mulayim, 08.05.2008 10:38)
  4. dünyada bi uyanığın kendisi kaldığını zanneden patrondur. eşşek sudan geliceye kadar dövülesidir de.
    (shnicx, 08.05.2008 10:38)
  5. denizi geçip derede boğulan firmaların patronudurlar genelde.
    (leblebi tozunun hastasiydim, 08.05.2008 11:11)
  6. sonucunda açılan başlık;

(bkz: is yerinin iflas etmesi)

eeee ne demiş,
    alma mazlumun ahını, sker aheste aheste...
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 11:13)
  7. skilesi patrondur sözlük afedersin! üçün beşin peşinden koşan insanlar her zaman skilesidir benim indimde!
    (Vivendi, 08.05.2008 11:14 ~ 11:26)
  8. çoğu işyerinin yaptığıdır. 2-3 gün* geç verirler maaşı, ordan götürürler.
    (akmai, 08.05.2008 11:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dugunde silah atan kazmalar » yenidogan sariligi » sequel » her turk forvet dogar » aferim » jennifer s body » kursun gecirmez jartiyer » hic kavusamadigim kadin » tower blaster » ay niye zahmet ettiniz » aq diyen kiz » dust4ever » jaspe » silvikultur » esnaf » suleyman rodop » ureten biziz yoneten de biz olacagiz » tutumlu ogrenci » ataturk hakkinda ne dediler » sokak futbolu kurallari » servet cetin » cifte moderatorler » unutturulanlar » unlulerden duymak istenilen sozler » kemal unakitan » hoopak » bir insanin en asabi oldugu an » aman heri » ronin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa