elektrikler geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elektrikler
  2. elektrikler kesikti
  3. elektrikler gitti
  4. elektrikler kesildi
  5. hocam elektrikler kesildi
  6. elektrikler kesilince hissedilen tuvalet ihtiyaci
  7. elektrikler geldiginde evde olusan mekanik ses
  8. elektrikler gittiginde beliren kitap okuma arzusu
  9. oha falan oldum kal geldi gul beklerken dal geldi
  10. abi sahibi geldi abi tavuk geldi

© 2008 - uludağ sözlük

elektrikler geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elektrikler geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elektrikler geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cheese steak » jean marie gustave le clezio » sapka yapamayan cuheyla » krallar » google chrome » numaranizi arkadastan aldim » beni sev » time off » avrupa yakasi » yeni baslayanlar icin universite hayati » hidir gevis » metrolardaki ters koltuklar » choq sefyom ben sosluuquu » kocaeli universitesi muhendislik fakultesi » hep bunu yapmak istemisimdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » dombra ve kurt sesi dinleyerek kimiz icmek » cevre muhendisligi » kul kardesler » eren eylul » bakire » fringe » halepce » mal adam » show your fist » istikbal golflerdedir » lutfen samimi ol deyip kufredince kizan insanlar » adali halil » google dan babam ciksa yerim » marron