eldebiran ayan 

kapat
  1. atv'de hava durumunu sunan hoş bayan olup isminin nereden * geldiği kendisi hakkındaki en büyük merak konusudur. * *
    #496455 (hunlu, 04.08.2006 14:27 ~ 15:10)
  2. üniversite notları aynı benimkilere benzeyen güzelimsi kişi. bazı sitelerde mini etek giymesi yadırganmış kişi.
    http://www3.itu.edu.tr/~kkocak/hidrom_not_2003.html
    #496489 (sengitbalikgelsin, 04.08.2006 14:33)
  3. bana "babasının olay esnasında galiba elinde birası varmış" dedirten bir isme sahip spiker
    #496522 (mmtyvs, 04.08.2006 14:43)
  4. abuk subuk kıyafetler ve ilginç mimikleriyle istanbul un kaç derece olduğunu kaçırmamı sağlayan şahıs.
    #518905 (anil teknik, 09.08.2006 21:36)
  5. alakasız yerlerde vurgu yaparak konuşmasıyla insanı dinlerken çılgına çeviren, konuşurken kaş göz yapan ilginç isimli hava durumu sunucusu.
    #518941 (kerrat cetveli, 09.08.2006 21:41)
  6. konuşurken yaptığı vurgulamalara bayıldığım güzel bir spiker adayı
    #519004 (dermatolog, 09.08.2006 21:52)
  7. sadece bir kere izlediğim; giydiği saçmasapan kıyafet, deliden bozma hareketleri ve anlaşılmaz konuşmasıyla beni dehşete düşürmüş şahsiyet.
    #519013 (2_sleepy, 09.08.2006 21:53)
  8. hava durumunu öğreneyim derken ruhsal durumum bozulmasın diye izlemekten kaçındığım tempra sunucu.

(bkz: elinde biran dayan yavrum dayan)
    #543624 (fth, 15.08.2006 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

eldebiran ayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eldebiran ayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eldebiran ayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carriye roxalina » satisa cikarilan ulke » get up » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » politika dergisi » yerel radyo reklamlari » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » jesus christ propogandasi » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » anneanneden duyulan atasozleri » leonce ile lena » istinye park » bak ne diyor kayahan abi » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » ntv spor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kimse yazmazsa ben yazarim » numaranizi arkadastan aldim » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » ilk planor » adnan senses » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » cok guzel hareketler bunlar » the day that never comes » morgan freeman » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » virginia gold » jimmy carter » sehremini » apollonia » drunk mail