elde patlamasi hadisesi 

kapat
  1. an itibarı ile fenerbahçe nin başına gelendir.
    #3357096 (barneygumble, 04.05.2008 21:19)

© 2008 - uludağ sözlük

elde patlamasi hadisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elde patlamasi hadisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elde patlamasi hadisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i guess you re right » f 16 fighting falcon » polat alemdar » rainer maria rilke » italiano » bozulan uyku duzeni » la havle ve la kuvvete falan olmak » ridvan dilmen » finlandiya » serbest kararlilik » beko » gulen karaman » imper » autoshow 2008 » 80 lerde cocuk olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genelkurmay i yipratmayan tek sey » cirkin olmak » haydi ic de cay koyayim » charlie wilson s war » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ask susar » seytan tirnagi » rusya borsasi » berkoz egemen » respect my authority » ve altin portakal gidiyor » nietzsche agladiginda » kacak kelebek » yaran msn nickleri » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi