elalemin anketi seni mi gerdi 

kapat

1. elalemin derdi seni mi gerdi sözünden esinlenilerek söylenen, her basliga anket diyerek ayar veren yazarlara söylenmesi gereken kapak sözü ve tabi ki olası eksilenecek entry.
    #508273 (asiti kaçmış kola, 07.08.2006 13:21)
  2. her basliga anket diyerek ayar veren yazar diye bir modelimiz varsa ona söylenen ancak ne bir ayar, ne bir kapak olan, bana sadece ilkokulda ağız dalaşı yapan çocukları anımsatan bir cümle.
    #508283 (shyer, 07.08.2006 13:23)
  3. "evet" gibi sıradan veya "yeah" gibi karizmatik bir söylemle cevaplanası soru. anketsözlük olma yolunda ilerleyen sözlüğümüzün bekası için yapılan şey.
    #508314 (arjen robben, 07.08.2006 13:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

elalemin anketi seni mi gerdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. elalemin anketi seni mi gerdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elalemin anketi seni mi gerdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about elalemin anketi seni mi gerdi. Copyrights of the articles are belong to their authors.