el kol yapmak 

kapat
  1. argoda elini kolunu kullanarak bir şeyler anlatmaya çalışmak. anlattıklarını desteklemek.

-el kol yapma arkadaşım.
    #3885591 (Sarp, 29.08.2008 01:33)
  2. kavganın başlaması için kullanılan sebeplerden en enteresan olanıdır.
    #3885597 (ruyaqibi, 29.08.2008 01:35)
  3. trafikte sıkça yaptığımız, karşılaştığımız garip hareketler bütünüdür. beraberinde küfür de edilmesi yüksek olasılıktadır.
    #3885629 (acilarin cocugu, 29.08.2008 01:41 ~ 10:33)
  4. -çeklaelini...
    -oöeliniçekbi..
    -indiilaelini..

diye kullanılan "o elini çek" olarak türkçeye çevirdiğimiz hareketler bütünü. kavga etmeyen ama çok kavga hikayesi dinlemiş ve bunu kullanmak isteyen arkadaşlar genelde;

-o el insin arkadaşım.
    -elini çekerek konuş birader.

gibi cümleler kurarlar. sakın diyorum burdan o arkadaşlara. bu sizin toyluğunuzu belli eder ve darbelerin şiddeti artabilir. en baştaki söyleyiş şekillerini kullanamıyorsanız eyvallah deyin geçin.
    #3885646 (stewie, 29.08.2008 01:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

el kol yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. el kol yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu el kol yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about el kol yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.