el etek opmek 

kapat
  1. el etek öpmek kavramı batılı çevirmenler tarafından uydurulmuştur. osmanli döneminde hemen hemen bütün ülkelerin kralları osmanlı padişahlarının karşisına geldiğinde öncelikle ayaklarını öperlerdi. bunu, gururlarına yediremeyen yabancı yazar ve çevirmenler kaynakları el etek öpmek şeklinde değişime uğratmışlardır.
    #1673752 (fashiondesigner, 22.05.2007 15:14 ~ 17.06.2007 22:50)

© 2008 - uludağ sözlük

el etek opmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. el etek opmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu el etek opmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meksikaliyarimekmek » vay benim hayallerim » keske dussen cok yarilirim » moral » rektor atamalari » kamu yonetimi » birlikte mahvolmak isteyeceginiz biri » hali saha macinda babasina pas vermeyen hain evlat » grup yorum » fc l viv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games