el arabasina donusen transformer 

1. dünyaya geldiğinde neye dönüşeceğini şaşırmış, ilk gördüğü mekanik şeyin el arabasi olması sonucu bahtsızlığa düşmüş, pek de icraat göstermesi beklenmeyen transformer'dır. optimus prime da kendisine durumu açıklar muhtemelen. köyde tezek taşıma misyonu yüklenebilecek kapasiteye sahip robot olma durumuyla karşı karşıyadır.
    #3621560 (uqueer as a cwo, 05.07.2008 00:47)
  2. doğrusunu yapmış transformerdır.
    ne öyle uçak ol tank ol sağı solu bombala...
    el arabası ol da bi işin ucundan tur bi işe yara di mi ama.
    #3621743 (fenasi rinlerim, 05.07.2008 01:20)
  3. transformers türkiyede çekilseydi olması mümkündü. kazmaya, traktöre, kırmızı kamyona dönüşen çeşitleri de türk transformers da geçerli olurdu.
    #3622521 (glylay, 05.07.2008 11:05)
  4. (bkz: houston we have a problem)
    #3622525 (larker, 05.07.2008 11:06)

© 2008 - uludağ sözlük

el arabasina donusen transformer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. el arabasina donusen transformer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu el arabasina donusen transformer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bafiledim oldu » ubiquity » sictirtma lamasina » seri eksiciye mektup » sakaryaspor » profesyonel futbol takimi » kamuoyunun nabzini sozluklerle tutmak » emma watson » turkiye nin barzani yonetimiyle baglanti kurmasi » yaran satilik ilanlari » hulya avsar in yoda gibi olmasi » basarisiz diyetisyen ufuk » allah in verdigi akilla allah i elestirmek » oh fuck » uludagsozluk euroleague fantasy league » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hallucinogen » gucleri birlestirip ayni anda topa vurmak » age of mythology » ac misin » leke cikarici ayse teyze yi igfal eden adam » akustik gitar » sila gencoglu » kimin kulusun » turk kizlarinin en cok hayalini kurduklari seyler » local » antepli kagit » yorgun dogdum dinlenmek icin yasiyorum » kova burcu erkegi » bitaraf olan bertaraf olur » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol