el altindan 

kapat
  1. "gizli saklı, kimseye belli etmeden, gizlice yapılan" anlamındaki zarf.
    (bkz: el altindan bkz vermek)
    #900350 (asiti kaçmış kola, 23.11.2006 22:05)
  2. artık öyle şeyler kalmadı minareyi calan kılıfını uyduruyor. rüşvete hibe denip halka alenen yutturulur oldu bizde yedik.
    #900510 (sercan yanaz, 23.11.2006 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

el altindan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. el altindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu el altindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tesettur icine g string giyilmesi » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » mmorpg » transseksuel guzellik yarismasi » arto » dunyadevletleri com » topun arkasina gecme » deft » tarumar » don demeyi unuttum » aleksi » manuel » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » hicbise » samsung d880 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » notrinova » poseidon dan kacis » cemsbg » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » opet » the night before » waiting for you » en adi orospu cocugu olmak » hazreti muhammed » hell s kitchen » trinidad tobago milliyetciligi » gokhaann » how i met your mother » inkpinkzink