el adami 

kapat
  1. yıldız tilbe'nin aşkperest albümünden bir parçadır.
    yalnızlığın kadınıyım
    alma beni ''el adamı''
    demiş yıldız tilbe. fazla söze ne gerek var...
    #133158 (gonulcelen, 26.03.2006 19:33)
  2. bu şarkıda bir sihir varya,dinlerken insan kendiyle bağdaştıramıyor ama çok pis etkileniyor.sözlerini kimsenin doğru dürüst anlamadığı ama herkesin farklı farklı yorumladığı,yıldız tilbenin "sanatçı" zamanlarının en muhteşem parçalarından
    #505962 (pislikabidesi, 06.08.2006 19:57)
  3. Yıldız Tilbe'nin sevilesi ender parçalarından.Bir köşe yazısında Ali Atıf Bir'in de bu parçayı sevdiğini okumuştum.''Gönlüm isterse gelirim.Bitmeyen aşkla sevişirim'' diye devam eden sözleriyle beni benden alan şarkı.
    #528153 (ciddik kusu, 11.08.2006 22:11 ~ 21.09.2006 18:36)
  4. dinlenesi bir yıldız tilbe şarkısıdır. * ruhu özgürlük arayan benliği sevdiğine tutsak, hayata meydan okuyan bir yandan da ölümü aklına getirebilecek kadar sevdalı zor bir kadını anlatır.

Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim
    Gömleğinin bir kolunu darağacı belledim
    Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu
    Bendim Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim

Aynada yüzüm hazırladı
    Tel tel ayrı ayrı topladı
    Yalnızlığın kadınıyım
    Alma beni el adamı

Gönlüm isterse gelirim
    Bitmeyen aşkla sevişirim
    Seyret bak uçurum dağından
    Dümdüzdür vadim

Ruhum isterse gezinirim
    Dipsiz uçurumlar da
    Aşk düzlükte yaşanıyor
    Düzlük tek aşkta

Aynı değil her baharın çiçeği dalı
    Ellerini hangi su yıkar ortalık malı
    Boldu sabır Çekti kopardı seni
    Bittin Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim

Aynada yüzüm hazırladı
    Tel tel ayrı ayrı topladı
    Yalnızlığın kadınıyım
    Alma beni el adamı

Gönlüm isterse gelirim
    Bitmeyen aşkla sevişirim
    Dümdüzdür vadim

Ruhum isterse gezinirim
    Dipsiz uçurumlar da
    Aşk düzlükte yaşanıyor
    Düzlük tek aşkta

Gönlüm isterse gelirim
    Bitmeyen aşkla sevişirim
    Dümdüzdür vadim
    #683564 (eticicibebe, 01.10.2006 16:31)
  5. baslangıcındakı mukemmel muzık senı alır goturur, sarkıya bağlar.sozler cok anlamsız gıbı gorunsede cok anlamlı olduğu her halınden bellıdır.
    #1556880 (srny, 23.04.2007 01:30)
  6. 1996 tarihli askperest albümünde yer alan, neredeyse varlığından kimselerin haberinin olmadığı, kenarda köşede kalmış ve bunu asla ama asla haketmeyen türk pop müziğinin en nadide örneklerinden nefis bir yildiz tilbe şarkısı. iyi ki bu şarkıyı başka kimselere vermeyip kendi söylemiş, o kadar hissederek söylüyor ki şarkı ete kemiğe bürünüyor adeta.

yıldız tilbe bu şarkıya klip çekmedi ya da çekemedi. bir televizyon programında canlı olarak seslendirdiği kayıdı dinlemek isteyenler için youtube linki:

http://www.youtube.com/watch?v=Z6-3yoN2tmM +
    #2255639 (yenibiryazar, 03.09.2007 18:48)
  7. yıldız tilbe'nin şimdiki sıyırık hallerinden uzak olduğu 90'lı yıllardan harika bir şarkısı.
    #2382624 (krmyrdsn, 26.09.2007 12:25)
  8. kesinlikle ama kesinlikle kenarda köşede kalmış olmayı hak etmeyen, askperest albümü de dahil olmak üzere, en iyi parçalarından birisi olan, yildiz tilbe nin mükemmel parçası. vokali olsun, düzenlemesi olsun, kemanı - bası; buna mukabil sözleri de olsun, en içten, sıcak; bir şeyler anlatabilen en iyi parçalarından birisi.
    #3540141 (faidelibilgi, 15.06.2008 11:07)
  9. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3703069 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 22.07.2008 17:09)
  10. yıldız tilbe fenalaşmadan, çıldırmadan, acaip işler peşinde koşmadan evvel yaptığı bir şarkıdır. bana göre yaptığı en iyi şarkıdır! saygı duyar insan dinleyince. mükemmel.
    #3780802 (sprnova, 06.08.2008 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

el adami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. el adami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu el adami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oldboy » pana film » osym » cry baby » floriana fc » iran in uzaya uzay araci ve uydu gondermesi » fenerbahce arsenal den daha iyi bir takimdir » bate borisov » the star spangled banner » sevgiliye msn sifresini vermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games