ekspresyonist abaza 

kapat
  1. * dışavurumcu abaza anlamındaki mantıksız söz. mantıksızlığı şuradan ileri gelir. adam dışavurumcu * olmasa hiç abaza olabilir mi. yani ''dışavurumcu'' abaza ahlaksız sapık gibi bir söz olur herhalde. ukteyi veren: zubuk
    #2919247 (isildur, 30.01.2008 14:58)
  2. ''n'' harfini toptan kaldırdıgı için ekspresyonist degil surrealisttir.
    #2919284 (mei ve pacali donu, 30.01.2008 15:02)
  3. haleti ruhiyesi ile barışık insan kişisidir. zaten ben bu milletin ne denli cana yakın olduğunu biliyordum denildiğini duyar gibiyim.

(bkz: ekspresyonist abazan) *
    #3676547 (arup, 17.07.2008 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

ekspresyonist abaza başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ekspresyonist abaza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ekspresyonist abaza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» her sey insanlar icin » arstil » radikal » jamaika » solak bas gitar » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » abdullah ocalan » sagopa kajmer in fuat ergin e dava acmasi » radikal genc » kazim melike a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games