eksiltili cumle 

kapat
  1. yargısı düşmüş olan cümlelere denir.
    #2012848 (unique270, 26.07.2007 11:19)
  2. cümlenin yarıda bırakılıp kalanın okuyucunun yorumuna bırakıldığı cümlelerdir. genellikle de cümlenin sonu bilinir. sonuna üç nokta konur. her yazarın sahip olması gereken bir bilgidir bu. sanılanın aksine üç nokta vurgu yapmak amacıyla her öne gelen cümlenin sonuna konmaz. bu aralar bir de iki nokta çıktı hadi hayırlısı.
    #2012931 (spartakus, 26.07.2007 11:34)

© 2008 - uludağ sözlük

eksiltili cumle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksiltili cumle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksiltili cumle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arjen robben icin alternatif meslekler » aura » gazino bulbulu » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » teroru cozene odul verelim » burdur » acz ve fakr » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » bay e » abuse » alisamadim » yaran tabela yazilari » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » kazin ayagi oyle degil » alicia keys » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulbul hoca » kel kalmaktan korkmak » will you still love me in the morning » ray blanchard » michael j fox » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » karantinali despina » hayata dair ic burkan detaylar » cheapdeath » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » voyage au centre de la terre » sahane i gotik » vakit tamam » tropic thunder » gece iskencesi