eksiden alintidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alintidir
  2. eksiden calinmis entryler
  3. eksiden korkmayan yazar
  4. eksiden arak entryler
  5. eksiden torpil arayan yazar
  6. eksiden transfer teklifi alan yazar
  7. eksiden baslik araklamanin bokunu cikarmak
  8. eksiden korkan senin gibi olsun
  9. bes aydir eksiden onay bekleyen yazar
  10. fark edilip eksiden davet almayi beklemek

© 2008 - uludağ sözlük

eksiden alintidir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eksiden alintidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksiden alintidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a perfect circle » imdb top 250 » ask i memnu » ataturk solcu degildi » hz tansu » yetkililere buradan sesleniyorum » ivan denisovic in bir gunu » yalcin kucuk » ahirette gote kacacak basliklar » nimet cubukcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games