eksi yazarliginin got kaldirici etkisi 

kapat
  1. roket misali uçuran bir güçtür.

formaliteden bir tanım koyduk ya şimdi artık içimiz rahat.
    modların da gözleri arkada kalmadı artık rahat rahat okunabilir diye umuyorum.

efenddiiiimm gel gelelim şimdi şu ekşi yazarlarının sanal alemde yarattıkları götü kalkmışlık akımlarına parmak basmaya. * * *

bak uludag radyo dan yayılan klasik müzik te kulaklarımı okşuyor hafiften...

1999 yılından bu yana akıp giden bir kendini ispatlama furyası gerçek hayattaki ezikliğini sanal alem sözlüklerinde bastırıp datmin olma arzusuna dönüştü. bu durum bizim de içinde bulunduğumuz klonlar içerisinde bir kımıl zararlısı gibi peydah oldu.

bu ekşi ne menem bir ilaç ise bu ilaçtan alanların götünü tavana çarptıracak nitelikte.
    vatandaş telefon kulübesinde kıyafet değiştirip süperman'e dönüşen gözlüklü clark kent gibi evrim geçirip pelerinlere bürünüyor bunların pelerini limon yeşili yalnız. *

adamlar sanki ekşi sözlüğe yazar olmuyor da devegucutazihizi iksiri kazanına düşen hopdediks gibi etrafa saldırıp bizleri roma askeribelleyip saldırıya geçiyor.
    işte tam burada bu kendini bilmezlere bu entry ile hopdiyorum.

ekşide yazınca ne oldu onu söyle bana ? *

iskenderiye kütüphanesini mi yuttun ? a canım.
    tavuk ıq sü ölçütündeki zeka seviyene 160 artı değer ekleyip 172 mi oldun?
    eğer böyleyse vaziyet ve sen aşmış bir insan olmuş isen eğer; yerden göte kadar haklısın caka satmaya devam et.

*

ulan hoşaf !
    sen ne biliyorsun da gelip buradaki yazarların yanında artis artis kıç baş kıvırıyorsun ?
    sen gibileri bu insanlar gerçek hayatlarında her gün görüyor da yüzüne bile bakmıyor !
    * derim ben sana bunu iltifat kabul et.

10 bin yazarın içinde tutunamayıp. ayarlara mağruz kalıp buraya gelip psikolojini düzeltmeye çalılşıyorsun.
    hak veriyorum sana kolay değil !
    lakin tanıdığım birpsikolog var o daha iyi bilir.

şirazi gibi şiir mi yazabiliyorsun ?
    einstein gibi atom bombası mı icat ettin ?
    yoksa bach ın besteleri sana mı ait ?

sen de peder zickler gibi ben gibi öteki yazar gibi bimden alış veriş yapan orta direk bir türk vatandaşısın.
    ne bok yemeye götünle yer arasında ki mesafeyi artırma çabasına giriyorsun aklım almıyor efendim şaşıyorum resmen.

senin farkın nedir yani ??

nette fink atarken rast gelip erken üye olduğun ekşi sözlükseni ne yaptı ??
    sana ne kattı ?
    burada kaba saba konuşup hava atmaya çalışman gerçek hayatta ki bir ezikliğin, kimlik arayışınmış gibi geliyor bana nacizane psikoloji bilgim ile...

* öyle zavallı ki eziklerin mekanı dedikleri klonlardaki sivri dillilere bile dokunamıyorlar. nerde kendi halinde bir yazar var ise vurun abalıya misali köpek sürüsü gibi abanıyorlar.

adam olun, ayağınızı denk alın, saygılı olun. keserim ulan topunuzu *
    #654911 (Mosquito, 21.09.2006 21:49 ~ 22.09.2006 16:09)
  2. haa şu da var bunu pat diye kimse üstüne alınmasın.
    az da olsa var böyleleri bilinsin yeter.
    #654929 (Mosquito, 21.09.2006 21:57)
  3. başka bir sözlük yazarı tarafından (hangisi olursa olsun) söylendiğinde insanın midesini bulandıran, 'tespitini seveyim' dedirten net eziklik belirtisidir.

misal;
    (eğlenelim öğrenelim)

- neden uludağ sözlük?
    + çünkü burası kendimi iyi hissedebildiğim yerdir. ait olduğum, sevildiğim, kanıksandığım yerdir. kim ya da kaçıncı nesil olduğum önemsenmeksizin görüşlerimi aktarabildiğim, beslenebildiğim bir kültür vadisidir. ottur, boktur, püsürdür. bla bla bladır....
    - yani???
    + mnı siktiklerim hala açmadı 9. nesil yazar alımlarını. napalım hacım, ekmek parası bizimki de bi nevi.
    #654973 (psychophobia, 21.09.2006 22:09 ~ 22.09.2006 08:18)
  4. (bkz: örnekler toplanmaya başladı)
    #654992 (Mosquito, 21.09.2006 22:14)
  5. ben seçilmiş insanım dedirtebilecek kadar gereksiz ama güçlü bişeydir.
    #655056 (whatawickedgametoplay, 21.09.2006 22:29)
  6. ekşi yazarlarının bazılarında zuhur eden bu rahatsızlık ile dilleri kırmızı halı şeklinde yayılır etrafa.
    bıdı bıdı yapıp adamın beynini mikerler iki ayar çakarsın bu tiplere kuyruklarını dötlerinin arasına sıkıştırıp ufaktan yaylanıverirler.

kimse haz etmez bunlardan. zaten bu gerçek hayattaki ilgi fukaraları iki kertik zekaya sahip olsalar böyle saçma sapan çıkışlarla kaba konuşmalar ile sivrilmeye çalışmazlar. çünkü buna gerek kalmaz.

tüm çıkışlarının ve tavırlarının zeka yoksunu olduklarından kaynaklandığı inancındayım.

ayar vermek sözlük camiasında vacipbir uygulamdır. ayara saygı duyulur ayar vermenin bir asaleti bir şekli şemali uygun bir formu vardır.
    gel gelelim bu salaklar ayar verecem derken yüzüne gözüne bulaştırır. ibnenin elinde olsa sabah gazetesine manşet koyduracak rupert murdoch ila 8. göbekten akrabalık bağı olsa gariban yazara verdiği kıçımın kenarı ayarı tgrt haberde yayınlatacak.

miadını doldurdu bu tipler artık.
    hele son bir kaç örneğin ardından bunları elalemin ortasında per perişan etmek vacipten öte bir önem kazandı.

bu başlık onların rehabilitasyon merkezi olsun düzenli aralıklar ile ısıtıp ısıtp gözlerine sokmakta büyük faideler görüyorum zira insan ruhu gelişimi için zamana ihtiyaç duyar.
    #655673 (Mosquito, 22.09.2006 01:41)
  7. eksi sözlükte hiç yazar olmaya çalışmayan ve yazar alımı falan gibi durumları araştırmayan bir bünyeye sahip bir insanın sende yazıyorsun bende yazıyorum lan godoş yorumu yaptığı durumdur.
    #655699 (Aktif matkap, 22.09.2006 01:54)
  8. çirkin kızların sözlük çılgınlığıkavramı ile bir kesişim kümesi oluşturup bu geri zekalı ekşi yazarlarını türetir.
    #655723 (Mosquito, 22.09.2006 02:10)
  9. (bkz: red bul kanatlandırır)
    #655761 (bl, 22.09.2006 02:41)
  10. Ne eksi ne de uludag sozluk yazari gormedim henuz ama sozluk yazarligindan (bu sozlukte veya bir baska sozlukte) insanlarin kendi bakis acilarini konusabilecekleri turden insanlarla paylasmalari olarak anliyorum ben. Sozluk yazari oldum ve yeni bir Turgenyev'im, Dostoyevsky'im, Nitzche'yim yada Heraclitus'um diyen varsa yuh derim ben o insanlara.
    #1937705 (naturalborndreamer, 15.07.2007 06:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eksi yazarliginin got kaldirici etkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi yazarliginin got kaldirici etkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi yazarliginin got kaldirici etkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eksi yazarliginin got kaldirici etkisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.