eksi sozluk teki otisabi benim 

kapat
  1. +ekşi sözlükteki otisabi benim.
    -biz size sonra haber veririz.
    (chirurgus, 06.09.2007 01:34)
  2. + ekşi sözlükteki otisabi benim.
    - güvenlikkk
    (taharetmuslugu, 06.09.2007 01:39)
  3. (bkz: o hikayedeki mal benim)
    (fibobacciyim, 06.09.2007 01:43)
  4. (bkz: ben butun sozluklerdeki mahmutum)

(bkz: memnun oldum ben sahin k.)

(bkz: ben paris hiltonum, amerikadan)
    (calemityceyn, 06.09.2007 01:57 ~ 10:32)
  5. (bkz: cilki cikan eksi sozlukle ilgili basliklar)
    (wings for marie part 2, 06.09.2007 02:03 ~ 02:04)
  6. - ekşi sözlükteki otisabi benim.
    - ne mutlu canına döndün demek.
    (lazio, 06.09.2007 02:04)
  7. -otisabi hanginiz?*
    -benim.
    -hayır benim.
    -hayır benim.
    -hayır benim.
    *
    (jordan rudess kim ya, 06.09.2007 02:46 ~ 02:48)
  8. ne olacak ki sensen demek istediğim. çok mu fatal yoksa? iltifatı anlayamayıp karşıdakine ayar vermeye çalışan şu ''pişti'' programı konuğu, deniz akkaya-reha muhtar muhattabı adam değil mi otisabi dediğiniz zat. neyse oysa da kodum o değilse de yorumumu. herkes kendi olmaya çalışsa şu anda burda bile olmazdık emin olun. klavye arkası canavarları sizi.
    (2 ile bolunmeyen tek sayilar, 06.09.2007 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tekzen » burcu » in yer face » ataturk » mirmika » turkiye de sapikligin her gecen gun artmasi » rapidshare e verilen parayla yapilabilecekler » ilkokulda andimizi okuyan cocugun psikolojisi » bogurtlenli recel » dilruba » deezer » ali sen » alexi lalas » world of warcraft » feryad u isyanim » geneleve gidip orospuyla sohbet etmek » cymbeline » 463 kiliogram agirligindaki adam » emre kaya » aysun kayaci nin ust dudagi » icinde en cok fuck gecen sarkilar » bu oda otuzbir kokuyor » dark passion play » her seyi olasilikla aciklayan ateist zirvalari » bluevelve » terracotta » olum korkusu » house md » zaire a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa