eksi sozluk teki gudubet kizlarin tam listesi 

kapat
  1. evdeki kasamda saklı liste.

şerefsizim bir açıklarsam yer yerinden oynar, bu kzıların nick altları anında çöl gibi kupkuru kalır, o zaman görürüm tabii ben onları, facebook'ta resim yerine soru işareti koyarken (bu pokerde çıkıyor da ahı ahı), kız olduklarını belirten entry girmenin kendilerine prim yaptırdıgını zannederken.

not: tam olarak 992 kişiler.
    (feri ats, 08.05.2008 15:13)
  2. odamın duvarına astığım liste. akşamları bakıp otuzbir çekiyorum.
    (greenplastic, 08.05.2008 15:22)
  3. (bkz: itiraf ediyorum bir an heyecanlandım)
    (cumingsoon, 08.05.2008 15:22)
  4. sözlük yazarı kızların tamamını prenses zanneden erkekleri dumura uğratacak liste.

sokakta gördüğün kızların, kadınların güzellik ortalaması ne ise, sözlük kızlarının ortalaması da budur canım abicim. benim tanıdıklarımın hepsinin eli yüzü düzgündü gerçi, öyle bir gudubetlik durumları yoktu ama bilemicem.

aaa bir de eklemeden edemedim, kız olduklarını belirten entry girenlere prim veren abazan sözlük erkekleri utansın be abicim. o nick altı entrylerini de gudubet kızlar döşemiyorlar ya.
    (lumpiya, 08.05.2008 15:23)
  5. (bkz: biryanimerakederkenbiryanieeyanidiyengülümseme)
    (gLazada, 08.05.2008 15:26)
  6. ssg' nin elinde bulunan liste.
    (karanlikta gizlenmis isik, 08.05.2008 15:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 13 mayis 2008 celtics cavaliers maci » ogzi » fernando jose torres sanz » 14 mayis 2008 detroit pistons orlando magic maci » bana bak » bebbe nin besiktas a transferi » girne » zincirleme baslik tamlamasi » stray cat strut » jale » yasar okuyan » lm » star tv » montajelemani » ardi ardina bkz veren ibne » tepsi minare » tomas zapotocny » tanrinin intihar etmesi » defteri olmayan ogrenci » herilt yani » fitre olarak akil fikir vermek » derhule » kristal is sisecam grevi » tartisma uzadikca artan desibel » turkce dublaj » bi magnum a verdim » baskil in tarihi eserleri » yar nere gidem » bi hukm ul kanun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa