eksi sozluk kompleksini yenememis yazar 

1. efendim öncelikle,

(bkz: ekşi sözlük kompleksi)

uludağ sözlüğü, sözlük aleminin öncüsü olan eksi sozluk ile kıyaslama, kapıştırma amacı güden ve bu komplekslerini aşamamış, yenememiş yazar modelidir. tabi ki, nafile bir çaba içerisinde olan yazar arkadaşımızdır kendisi. öyle ki, pek sevdiğimiz uludağ sözlüğümüz, zaten daha kafadan "feci halde bir ekşi sözlük klonu" olduğunu belirterek bu türden kompleksleri olmadığını belgelemiştir. bu klon olma meselesi, bu derece açık olduğundan, önemli olan her sözlüğün kendi çizgisini ve karakterini yakalayabilmesidir. ancak, bunun yolu tabi ki, diğer sözlüklere sataşmaktan, yazarlarını karalamaktan ve kısaca kompleks yapmaktan geçmemektedir. sanırım bu konuda bize düşen de, bu tür kıyaslamalara girmemek, prim vermemek ve sözlüğümüzün özgün çizgisini bulması ve geliştirmesine yardımcı olmaktır.

* *
    #638806 (InsomniaC, 16.09.2006 03:37 ~ 03:38)
  2. (bkz: eksi sözlük kompleksini yenmiş yazar) dan hiç bir farkı yoktur..
    öyle bir kompleks yokki zaten..
    (bkz: eksi sözlük spor kompleksi)
    #638849 (Aktif matkap, 16.09.2006 05:06)
  3. Büyük ihtimalle privatesozluk yazarıdır.
    #638916 (italiano, 16.09.2006 09:16)
  4. paylaşım olayının "ismini koymaya" çalışan kişilerdir. halbuki ne gereği var herkes mutlu halinden...
    #638976 (longinus, 16.09.2006 10:17)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi sozluk kompleksini yenememis yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi sozluk kompleksini yenememis yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi sozluk kompleksini yenememis yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cry for the moon » allah » volkan demirel » yaran okuyucu yorumlari » acrotomophilia » righteous kill » su an sevisiyorum ama seninle degil » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » when the walls go down » agla sevgili yurdum agla » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » tesettur icine g string giyilmesi » mulayim sen kocaman bir cilginsin » insanlik onuru iskenceyi yenecek » ketoral sampuan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » espresso » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kursuni renkler » adam olacak cocuk » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » derealizasyon » lafmacun org » tatar yayi » daum lucescu terim uclusu » benighted » ibrahim kas » yaran yanlis okumalar » soru isareti » 934 tane fake hesabi olan yazar