eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan 

kapat
  1. orada farklı adamlar var canım benim. hele birinci nesil commodore 64' ü görmüş adamlar. gideceksin oraya açacaksın başlığı.

'' sevgilisiyle birlikte osuran çift modeli ''

sonra ayar üstüne ayar hatta özel mesajdan da bir iki laf sokan olacak koşa koşa döneceksin buraya ama nafile.

güzel adamlar güzel atlara binip gittiler.

Allah dostu odur ki, nefsine tek pay bicmez,
    Kirk yil bir eksi ayran özler de onu icmez.

necip fazil kisakurek
    #2557010 (peceteye recete yazan doktor, 05.11.2007 00:25)
  2. gelenin gideni aratması durumu.
    #2558240 (kayip yazar geri dondu, 05.11.2007 14:44)
  3. -abi beni dövdüler
    +kim dövdü len seni
    -onlar
    +vay koduklarım ben de onları döverim sen merak etme . hadi ağlama artık bak geçti sen eve git ben gelcem
    -tamam
    +bak hala ağlıyo len koş annem çorba yapmış soğumadan hadi
    - hehe tamam
    +kerata seni

başka mahallelere gidip dayak yiyince abilerimiz böyle korurlardı bizi.Birden o aklıma geldi. Ben de gitsem ekşiye ayar yesem durmadan ağlayarak gelsem uludağa bana da böle abi gibi ben döverim onları dese eskileri bi yaad etsem ne güzel olurdu.
    ama büyüdük galiba ole bişi olsa zall çaylak yapar beni , dışlarlar sonra kimse beni sevmez ,seri pisleyen ibne bana takar sonra nebiliyim mailimi hacklerler.

(bkz: küçük emrah)
    #2558282 (algulumvergulum, 05.11.2007 14:54 ~ 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi sozluk e gidince ayar ustune ayar yiyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universite konseyleri » gurpinar » cecenlerin kurtleri hacamat etmesi » turuncukolik » onur tuncer » ergenekon un bir numarali muhtemel ismi » sirbistan » yolda guzel kiz gorunce dondurmayi saklamak » komsularla toplanmak » kisisel haklara saygili tuvalet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci