eksi sozluk baslik cesitlemeleri 

kapat
  1. sıfırdan başlık açmak yerine başka başka sözlüklerde bulunan başlıklardaki ögelerin bir kısmını değiştirmek / ögelerin sıralarıyla oynamak suretiylen sıfırdan başlık açmış edasıyla uludağ sözlüğe "Türkiye Deplasmanlı Sözlükler Liginde" Puan kazandırdım sanarken aslında bir daha sene lige eksi puanla başlamasına sebeb olmak.

Kahrol Yazar Al Sana Entry
    #806872 (uzaklarda, 03.11.2006 02:56)
  2. ekşi sözlük başlıklarının birebir alınmasına nazaran ufakta olsa düşünce içeren başlıklardır..
    #806884 (mesqoo, 03.11.2006 02:59)
  3. (bkz: ekşi sözlük)
    (bkz: başlık)
    (bkz: uludağ sözlük üç yılda eksi sözlük ü geçer)
    #1015029 (pilotmont, 18.12.2006 08:14 ~ 08:17)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi sozluk baslik cesitlemeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi sozluk baslik cesitlemeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi sozluk baslik cesitlemeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » beyaz melek » como el agua » 24 yasinda ergenlige girmek » yasa mustafa kemal pasa yasa » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » discilerden nefret etmek icin nedenler » istemezdim » sozlugu karistirmak istemek » kurtlerin azinlik olma hevesi » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » pilot » fenerbahce kupasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ah bir atas ver » istanbul arkeoloji muzesi » sol frame » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » konsantre matik » ergenekon » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » amin oglu behcet » sucugu dogradiktan sonra soymak » komando egitimi almis baliklar » siz de mi seriatcisiniz be » tovbe » avcilar universitesi » kizarmis bayat ekmek » teroristlerle anlasma yapan devletler