eksi oy vermeyin lan 

kapat
  1. sikimde olmaz dedirten durum.. fikirlerimi herkes beğenecek diye birşey yok katılanlar olacağı gibi sevmeyenler siktir git lan yarraaam diyenler de muhakkak olacaktır, onun için eksilenmek olayını takmıyorum !!!
    #2852334 (kamyon, 17.01.2008 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy vermeyin lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eksi oy vermeyin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy vermeyin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni istemiyorum » artik devir degisti e tabii celik de degisti » yeni burdur genclik spor » gemi var gemicik var » iftar sonrasi yapilacak en guzel aktivite » otobuste yer verdigin bayanin ilk durakta inmesi » otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin » alligatorler ile timsahlarin farki » kaynama noktasi » sevgilinin sevgisi ile sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games