eksi oy vermekle yazar olunmuyor 

kapat
  1. eksi oy vererek yazarlık yaptığını sanan kıskanç, seri eksi oy veren ibne familyasına söylenebilecek bir ayar cümlesi.

(bkz: boş bkz dım doldum)
    #769655 (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 13:54 ~ 13:55)
  2. eksi oy alan yazar sitemidir. sitemi geçmiş saldırıya dönüşmüştür resmen.
    #1383546 (dekadans, 07.03.2007 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy vermekle yazar olunmuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy vermekle yazar olunmuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy vermekle yazar olunmuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turuncukolik » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » beziman » tilki dansi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » yalcin kucuk » cihan unal » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » yaprak dokumu » istatistiktir » politika dergisi » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » yasamsal tespitler » gece vakti disarda gezen kiz » imkb » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » yeniceri » till there was you » kibir » damat hobbit pasa » muhalif oldugu icin silik olan yazar » amin oglu behcet » bikini bolgesini bronzlastirmak » deus sive natura » i wanna be your man » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » zeplin » with the beatles » kardes turkuler » anneanneden duyulan atasozleri