eksi oy vermekle yazar oldugunu zanneden tip 

kapat
  1. hiçbir şeyi beğenmeyen, kolay kolay artı oy vermeyen tiptir. kendisini sözlüğün ordinaryüsü olarak görmektedir. ayrıca dil bilgisi de gelişmiştir. hiçbir şey bulamazsa, yanlışlıkla yapılan imla ve yazım hatalarandan dolayı eksi oylar. konu güzel olmuş, yazı dili akıcıymış onun umurunda değildir. onun tek hedefi diğer yazarların beğenilen entrylerini eksi oylamaktır. "en son yazar olan 15 eşsiz bünye" haricinde kendisinin hiç girmediği yada giremeyeceği istatistik listesine (belki haftanın en kötü entryleri listesine de girebilir) (iyi yazar olup; arada sırada kötü listesine giren yazarları tenzih ederim) inat eden tiptir. allah böyle kişilere iyi yazar olmayı da nasip etsindir. kaliteli yazarları takip ederek taklit etmeden ders alması gereken tiplerdir.
    #769694 (paleface, 24.10.2006 14:07 ~ 14:09)
  2. (bkz: yarmışım ek$i oyu ben)
    #769698 (LocK, 24.10.2006 14:07)
  3. (bkz: paleface in actığı baslığı tahmin etmek)
    (bkz: ama hak vermek)
    bir de dilbilgisine takmış, öğren de gel güzelim mesajlarıyla kahkalarla güldürenler vardır ki aman dağlara taslara.
    (bkz: allah elma sözlüğe bile vermesin)
    (bkz: amin)
    #769699 (marjinal fayda, 24.10.2006 14:09)
  4. sırf zevk için eksi oy veren biri olabilir kızmamak, kasmamak gerekir.
    #769704 (sohodo, 24.10.2006 14:11)
  5. (bkz: eksi oy verene kızınca yazar olduğunu zanneden tip)**
    #769709 (baybars, 24.10.2006 14:13)
  6. (bkz: eksi oy vermekle yazar olunmuyor)
    #769719 (sinameki, 24.10.2006 14:20)
  7. aklı sıra yediği ayar sonucu entrylerimi baştan aşağı eksi oylayınca eline bir şey geçeceğini, kendini de yazar sanan tiptir. bütün entrylerimi eksi oylasan nolur a gerizekalı sözlükte karma mı var...
    #772523 (6.4.r.1.$.h, 25.10.2006 10:33)
  8. takık, garezi olan yazarlar için söylemek doğru olmaz ama kötü yazıyorsa eksi oyu vereceksin tabi kidir.
    #772528 (kacak kelebek, 25.10.2006 10:37)
  9. (bkz: ağlayanları eksi oylayasım geliyor)*
    #772584 (karga, 25.10.2006 11:05)
  10. şu an itibariyle en begenilen entryleri eksilenen yazar olarak şunu söyleyebilirim ki çok ...mde. ben kendimi biliyorsam ve doğruluk payını biliyorsam elalemi takmamdır. eksi ,artı yok beğenmiş yok beğenmemiş. o arkadaş hepsini eksi oylasın hatta arkadaşlarını da katsın. umrumda bile değildir. eksi oy nedir kıstas mıdır? artı oy alınca mevki mi atlıyoruz. bazı entryler 6 kere artı oylanır ama illa ki biri uyuzluk yapar eksi oy verir. böyle kafa yorarsak paranoyak olup çıkarız. şu bir gerçek ki çok iyi yazarsın 8 artı oy alır bir de eksi oy alabilir. ama 5-6 eksi oy alıyorsan sorun sendedir derimdir.
    #772591 (kacak kelebek, 25.10.2006 11:07)

© 2008 - uludağ sözlük

eksi oy vermekle yazar oldugunu zanneden tip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eksi oy vermekle yazar oldugunu zanneden tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy vermekle yazar oldugunu zanneden tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» painkiller » islamin yuceligini anlamayanlar » turuncukolik » cigdem savas » haziran » tracy mcgrady » fatima spar un die freedom fries » seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim » atm vs tsk » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci